Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Tsjechische kralen - Preciosa, SuperDuo, vuurgepolijst, in facetten

Tsjechische kralen kopen is een geweldige keuze voor iedereen die van kralen houdt in vele kleuren en maten, maar niet veel geld wil uitgeven aan zijn hobby. Tsjechische kralen staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit en hun prijs is veel lager dan de prijs van producten gemaakt door Japanse merken zoals Miyuki en Toho. In tegenstelling tot deze Japanse producten zijn Tsjechische glaskralen verkrijgbaar in zowel kleine als grotere maten.

Tsjechische kralen worden door veel bedrijven geproduceerd, maar sommige zijn populairder dan de andere. Dit zijn kralen gemaakt door Preciosa en Matubo. De laatste zijn verdeeld in een paar soorten. De meest populaire soort genaamd Matubo Super Duo valt op door de andere dankzij de aanwezigheid van twee gaten. Er zijn ook enkele andere merken die de aandacht waard zijn, zelfs als ze nog niet beroemd zijn, althans vanwege de ontypische vormen zoals Ufo-kralen in de vorm van vliegende schotels. Tsjechische glaskralen betekenen diversiteit in kleuren, vormen en interessante visuele effecten. In onze winkel vindt u kralen met parelmoereffecten, transparante kralen en kralen in neonkleuren. In ons aanbod kan iedereen iets voor hen vinden.

--- meer lezen ---
Tsjechische kralen

In onze kralenwinkel bieden wij Tsjechische glaskralen in retailprijzen en groothandelsprijzen in bulkzakken. We verkopen veel verschillende vormen, kleuren. Het populairst zijn Tsjechische facetgeslepen kralen met de naam fire polished, SuperDuo of Preciosa . Preciosa Candy en Preciosa rocailles zijn het meest gewild bij de kunstenaar. Je kunt er prachtige sieraden van maken, vooral met twee gaten kralen kun je een armband, ketting of oorbel maken. Het is geweldig om Tsjechische glaskralen te gebruiken met Toho kralen en vervolgens met sieraden zoals oorbellen, uiteinden, kopspelden of ringetjes.

Tsjechische kralen - plezier met vormen

Tsjechische kralen worden vaak gebruikt in kralen. Met sieraden en kleurrijke kralen met twee gaten kun je platte sieraden zoals kettingen of armbanden maken in prachtige geometrische patronen.

Preciosa kralen , SuperDuo kralen - elke dag stijlvolle sieraden

Tsjechische kralen zullen helpen een spectaculair effect te bereiken. Gewoon voorraad op traanvormige kralen, bijvoorbeeld in rizo-kralen. Ze zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Het sleutelgat voor het passeren van de lijn of dunne draad er doorheen bevindt zich in het smallere deel van de kraal. Dankzij dit kun je een ketting maken die doet denken aan een watercascade. Gemaakt van verschillende tinten van kralen in een blauwe kleur zal lijken op een ruige zee. Tsjechische druppelvormige kralen laten je ook toe oorbellen te maken die lijken op sommige koraalrif-organismen - stekelige stekel-ballen als oorbellen of ketting zullen zeker de aandacht trekken. Op zijn beurt, ronde kralen met een kralenwiel met een vrij groot gat in het midden, laat je de sieradenriem vastgaren. De toevoegingen aan rebelse rock-stilering, sterk en expressief, zullen worden gemaakt van prachtige Tsjechische kralen. Ze zullen deze vrouw plezier geven, die op verschillende manieren haar unieke stijl benadrukt, en sieraden zijn een belangrijk element van de dagelijkse stilering van haar.

Tsjechische glaskralen

Glazen kralen zijn een combinatie van kwaliteit en een goede prijs. Ze bevatten dus twee kenmerken die het meest worden nagestreefd door consumenten. Hun grootste voordeel is dat ze in veel verschillende maten verkrijgbaar zijn. Dankzij dit kunnen we unieke armbanden gemaakt van kralen maken. Kralen hebben interessante effecten, zoals parelglans. Zeker, iedereen zal iets voor zichzelf vinden. In ons assortiment vindt u een breed assortiment kralen in talloze kleuren en vormen. Als je ooit in contact bent geweest met halffabrikaten voor sieraden, weet je hoe belangrijk het is om ze goed te kiezen. Verkrijgbaar in modieuze neon kleuren zijn ideaal voor oorversieringen. De originele oorbellen die door ons zijn gemaakt, zullen ongetwijfeld het voorwerp zijn van bewondering onder vrienden. We kunnen dergelijke unieke ambachten niet vinden in de plaatselijke winkel. De met de hand gemaakte handgemaakte wordt zeer gewaardeerd in de moderne wereld en dankzij dat kunnen we ook zaken ontwikkelen, wat een extra vorm van inkomsten is.