Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Toho Kralen

Toho kralen zijn rocailles uit Japan, die over de hele wereld bekendheid verwierven. Een grote diversiteit aan vormen, kleuren en maten maakt deze Japanse kralen ideaal voor het maken van sieraden. Wij verkopen vele soorten Toho in een geweldige prijs!

Om deze glasparels te gebruiken, hebt u veel precisie en finesse nodig. Als u echter uw fantasie gebruikt, kunt u met Toho kralen fantastische en buitengewone armbanden, halskettingen of oorbellen maken. Kralen maken (sieraden en andere versieringen maken met kleine zaadkorrels) is het perfecte gebruik voor Toho-kralen. Iedereen die deze hobby gaat uitvoeren, moet met Toho-kralen op zoek naar een goede winkel omdat deze producten een hoge kwaliteit bieden voor een lage prijs. In onze winkel kunt u deze kralen kopen voor de laagste prijs. We verkopen Toho-kralen in de meest populaire maat 11/0, maar je kunt ook de glaskralen in andere maten vinden. Toho kralen zijn uitstekend, niet alleen voor kralen, maar ook voor soutache. Decoraties gemaakt met deze techniek zijn exclusief en erg duur, maar je kunt ze zelf maken tegen weinig kosten.

--- meer lezen ---
Toho Kralen

TOHO kralen zijn een van de meest populaire japanse rocailles. Ze hebben een perfecte vorm, elke kralen gelijk aan elkaar. Ook de kleur van de kralen en coating is hetzelfde op elke parel. Het is gemakkelijk om ze te gebruiken ze zijn erg populair in kralen. We verkopen TOHO-kralen in kleine 5g-zakken of 25g-zakken.

Toho kralen de meest populaire kralen uit Japan

Toho kralen zijn gemaakt sinds 1957 en zijn constant populair. Hoewel ze in Japan zijn gemaakt, hebben ze ook de Europese markten veroverd. Liefhebbers van handgemaakte sieraden of borduurwerk zijn dol op hun perfecte vorm en prachtige kleuren. Toho kralen zijn glazen kralen, en wat hen onderscheidt van andere kralen is een veel grotere diameter. Dat is de reden waarom ze worden gebruikt voor het maken van doe-het-zelf-sieraden, maar ook voor het versieren van servetten, tafelkleden of geborduurde applicaties.

Kralen Toho 11/0

De meest populaire zijn ronde kralen met een diameter van 2,2 mm, oftewel 11/0 toho kralen. Dankzij het galvanisatieproces zijn ze extreem goed bestand tegen slijtage en mechanische schade. Toho vormt echter met evenveel succes kralen van verschillende vormen - driehoekig met driehoekige gaten, kubiek met een vierkant gat, kralen in de vorm van een traan of kraaltjes langwerpig. Naast de vorm van de kralen, kunnen ze ook verschillen in de afwerking, en hun agenten kunnen zilver, opaalachtig, verguld, parelmoerachtig of uniform zijn. Het is dankzij de rijkdom aan kleuren en vormen dat ze gretig worden gekozen door liefhebbers van originele, handgemaakte sieraden.

Handgemaakte sieraden van Toho kralen

Verschillende vormen, verschillende maten en de afwerking van glazen Toho-kralen verschijnen op modieuze blouses, waar ze worden afgewerkt met kleurrijke applicaties of worden gebruikt om een ​​borduurwerk in één kleur te versieren. Ze worden meestal gebruikt voor het maken van sieraden.

Toho kralen voor armbanden

De kleinste kralen, ongeveer 2 mm in diameter, zullen handig zijn bij het maken van armbanden en kettingen in etnische stijl, waarbij het belangrijkste is het aantal kralen en de rijkdom van hun kleuren. Op hun beurt kunnen grotere Toho-kralen mooi worden weergegeven op oorbellen of armbanden. Vervolgens zijn ze gemaakt van kettingen, duurzame riemen of touwtjes, en de kralen zelf worden benadrukt door speciale afstandshouders aan het patroon toe te voegen.

Het is ook de moeite waard om hun competitie te bekijken. We raden Japanse Miyuki-kralen aan en een goedkoper alternatief, glazen kralen.

Hoeveel Toho-parels zitten er in 10g?

De hoeveelheid Toho-kralen in een verpakking van 5 gram, 10 gram of 50 gram, hangt af van de grootte van de korrel. Dus kralen 6/0 zullen ongeveer 150 items zijn in 10 gram, 8/0 400 stuks, 11/0 zijn ongeveer 1040 Toho-kralen in een pakket van 10 gram en 15/0 zijn 2.600 stuks. De gegeven hoeveelheden zijn bij benadering en kunnen enigszins variëren, afhankelijk van de kleur en methode van galvanisatie. Om te weten hoeveel er in het pakket 5gram of 50 zit, vermenigvuldigt u eenvoudig het gegeven bedrag. In onze winkel geven we de geschatte hoeveelheid voor elke prijs.

TOHO-kralen is een term die bijna iedereen kent. Kleine glaskralen worden al vele jaren in Japan geproduceerd, van waaruit ze over de hele wereld worden verzonden. Ondanks het feit dat er veel bedrijven zijn die betrokken zijn bij de productie van dit soort producten, kan geen van hen dezelfde hoge populariteit en goede reputatie krijgen als de TOHO-kralen. Vanwege dit feit hebben ze in veel omgevingen, vooral bij mensen die betrokken zijn bij het maken van sieraden, de naam gekregen van schatten uit het Oosten.

Waar zijn Toho-kralen van gemaakt?

TOHO kralen zijn uitsluitend gemaakt van glas in een breed scala van variëteiten. mat, transparant of glinsterende in het licht van verschillende kleuren - elk van een zeer breed bereik in geslaagd om de parels ideaal voor elk overeenkomen. Sommigen van hen, speciaal gemaakt van transparant glas aan de binnenkant, hebben een zilveren of vergulde laag, wat ze extra charmeert.

Vormen van TOHO-kralen

De basisvorm is ronde kralen, die meestal zowel bij het maken van sieraden als bij modeontwerpers worden gebruikt, maar ook zogenaamde tubes zijn erg populair. Het assortiment wordt aangevuld door zeshoekige kralen die de gemaakte sieraden een unieke uitstraling geven. Het tweede probleem is de selectie van de juiste maat. TOHO heeft 4 basisformaten - 6, 8, 11 en 15. Hun diameter is respectievelijk: 4 mm voor maat 6, 3 mm voor maat 8, approx. 2,2 mm voor maat 11 en 1,5 mm voor maat 15. Dit is van invloed op de maat van de sieraden die ze maken en op het gewicht. Meestal worden ze verkocht per gewicht, in verpakkingen die één soort en maat kralen bevatten. Sommige verkopers bieden ook zogenaamde mixen, met kralen van verschillende kleuren of van verschillende grootte. De overgrote meerderheid van de kopers kiest echter liever hun eigen kleur en maat, daarom kiezen ze om kralen met dezelfde parameters te kopen.

U kunt de Toho kralen uit onze winkel gebruiken met. Swarovski kristallen, edelstenen, glazen kralen zien ons aanbod.