Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Swarovski kristallen & kralen en pedanten & Searovski Elements kralen

Swarovski is het merk dat algemeen bekend is in de wereld van de showbusiness. Swarovski kristallen zijn vaak te zien op jurken met sterren op de rode tapijten, maar deze kristallen zijn niet alleen voorbehouden aan rijke mensen. Ze komen ook vrij vaak voor bij bruidsjurken gekozen door bruiden uit de middenklasse. De meeste mensen associëren Swarovski Elements echter vooral met sieraden.

Swarovski-sieraden worden niet alleen gemaakt door professionele zilversmeden. Tegenwoordig zijn Swarovski-elementen erg populair bij mensen die zich bezighouden met handgemaakte sieraden. Dat is waarom, wij bieden een ruime keuze aan Swarovski-producten om u in staat te stellen iets buitengewoons te maken. In onze winkel vindt u Swarovski-kristallen, Swarovski-parels en kant-en-klare hangers van het merk. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in vele maten, van de kleinste kralen van 4 mm tot de grootste hangers van 22 mm. Je kunt ook kiezen tussen vele kleuren (van wit tot bordeaux) en vormen (kubussen, ronde en zelfs vlinders). Swarovski Elements zijn ideaal voor het maken van elegante oorbellen, kettingen en armbanden.

 

--- meer lezen ---
SWAROVSKI® ELEMENTS

Swarovski-kristallen zijn zeer populaire kralen gemaakt in Oostenrijk. Kralen en kristallen voor het maken van sieraden zijn erg populair, je kunt een armband, ketting of oorbel maken met Swarovski kralen . Swarovski kristal kralen die wij verkopen in groot- en detailhandelzakken. Swarovski kleur en glanzend is een van de mooiste ter wereld.

Swarovski Elements - Swarovski kristallen

Swarovski-kristallen zijn gepolijste kralen die bekend zijn in de wereld van sieraden. Dankzij een goed ontwikkelde methode van mechanisch snijden van kristallen, maakt elk element van Swarovski Crystal indruk met een verbluffende glans en helderheid van snit. Swarovski-kristallen werden al snel beroemd en begonnen te verschijnen in de sieraden van de sterren.

Tegenwoordig zijn Swarovski-kristallen voor iedereen beschikbaar. In ons aanbod vindt u Swarovski kralen en Swarovski parels in vele kleuren, maten en vormen. Zelfs een persoon zonder ervaring kan gemakkelijk prachtige oorbellen, kettingen en armbanden van deze elementen maken. In onze winkel vindt u ook kant-en-klare Swarovski hangers, zoals harten, tranen of peervormig. Net als kralen en parels zijn hangers verkrijgbaar in verschillende kleuren en prachtige speciale effecten.

Swarovski Elements kralen zijn de beste keuze voor mensen die van elegante sieraden houden, niet alleen ideaal voor het dagelijks leven, maar ook voor speciale gelegenheden. Sieraden van Swarovski-kristallen zullen iedereen verbazen! Als geautoriseerde verkoper van Swarovski Elements garanderen we de hoogste kwaliteit, een breed assortiment en uitstekende prijzen.

SWAROVSKI ELEMENTS-producten

De productlijn omvat verschillende soorten Swarovski-kristallen. De meest populaire artikelen zijn zeker Swarovski-kralen. Ze worden onder andere gebruikt bij het ontwerpen van originele oorbellen en halskettingen. In ons aanbod vindt u meer dan honderd soorten kralen van deze lijn. Allemaal in verschillende kleuren, maten en vormen.

Swarovski parels

De Swarovski parels zijn de perfecte imitaties van echte parels. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kristal, hebben een uitstekende ronde vorm en een unieke coating. Deze kenmerken maken ze ideale accessoires voor het ontwerpen van unieke kettingen, broches of armbanden. In onze winkel vindt u Swarovski parels in alle kleuren en maten.

Swarovski hangers voor kettingen en armbanden.

Bij het ontwerpen van onconventionele hangers en prachtige handgemaakte kettingen zijn Swarovski-hangers uit ons aanbod de beste keuze. Een perfect geraffineerd ontwerp en een verscheidenheid aan unieke vormen en afmetingen zijn de belangrijkste kenmerken van de producten in deze groep. Het is een echte must-have voor alle ontwerpers en liefhebbers van creatieve sieraden.

Swarovski-kristallen zijn ook een zeer goed cadeau-idee voor liefhebbers van sieraden en voor iedereen die hobby en professioneel bezig is met het ontwerpen en maken van handgemaakte sieraden.

Over Swarovski

Het bedrijf Swarovski werd in 1895 opgericht door Daniel Swarovski uit Oostenrijk. Aan het einde van de 19e eeuw, toen de verwerking van kristalglas nog steeds met de hand gebeurde, ontwierp en bouwde hij een machine voor het snijden en malen van kristalglas, waarmee hij de basis legde voor de productie van moderne sieradenaccessoires. In 1956 creëerde Swarovski, in samenwerking met modeontwerper Christian Dior, 'Aurora Borealis', of kristallen met een speciaal visueel effect. In 1977 werd de eerste sieradencollectie onder het merk Swarovski gecreëerd.

Op deze manier heeft een klein bedrijf met een zetel in Swarovski, gevestigd in Wattens, Oostenrijk zich snel ontwikkeld en is het over de hele wereld bekend, dat tot op heden betrokken is bij de productie van kristalglas en sieradenaccessoires.

We nodigen u uit om ook Japanse Toho kralen of Miyuki kralen, glaskralen te controleren en als we op zoek zijn naar goedkopere kristallen, nodigen wij u uit voor CrystaLine kristallen .