Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Soutache en accessoires

Producten voor soutache . Lakens, PEGA-koorden, soutache-koorden, stenen en kralen. Soutache is de kunst van het maken van verbluffende, artistieke sieraden met een uniek karakter. Ons aanbod omvat een heel assortiment en de uitvoering van soutache-sieraden en bijpassend glas, natuurlijke, porseleinen kralen en nog veel meer.

--- meer lezen ---
soutache koord

Soutache koord en vlechten voor sieraden

Een keuze uit verschillende soorten snaren van verschillende dikte. Een volledig kleurengamma in intense, prachtige kleuren biedt u eindeloze creatieve mogelijkheden. Het aanbod omvat ook viltbladen in verschillende kleuren en speciale sieradendraden die worden gekenmerkt door duurzaamheid.

De sieradencursus op onze blog laat zien hoe je zelf sieraden kunt maken. En als u nu wilt rondkijken op zoek naar geschikte materialen, raden we u aan Rayon USA koord te combineren met lampwork of een Pega koord .