Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Preciosa® kralen - Tsjechische kralen

Preciosa-kralen zijn ideaal voor het maken van sieraden. Ze zijn zeer duurzaam, gelijkmatig en comfortabel in gebruik. Ze zijn ook relatief goedkoop, dus voor een klein bedrag kun je veel kralen verzamelen, van waaruit je prachtige oorbellen, armbanden, kettingen of soutache-ornamenten kunt maken. Preciosa-kralen zijn perfect voor het maken van handgemaakte sieraden.

Preciosa-kralen bevatten vele variëteiten: snoepkorrels, Chilli, PIP en Preciosa Rocaille-kralen. De meest populaire zijn zeker de laatste. Kleine kralen Rocaille in grootte en uiterlijk lijken op Japanse kralen Miyuki en Toho, maar ze zijn goedkoper dan hen. Candy beads zijn op hun beurt veel grotere (8 mm) elementen die lijken op het uiterlijk van knoppen, en Chilli en PIP hebben een langwerpige vorm.

Als je net begint met je avontuur met sieraden en je hebt geen idee hoe je verschillende kleuren en vormen van kralen moet matchen, raden we je aan om kralen en mixen klaar te maken. In elke set zitten Preciosa-kralen die perfect in kleur bij elkaar passen. We verkopen kralen in grote, groothandelsverpakkingen en kleinere retailverpakkingen.

--- meer lezen ---
Preciosa® kralen

Preciosa rocailles kralen, Preciosa kralen voor borduren en meer

Weet jij wat handgemaakte producten zijn? De wereld van mooie sieraden verleidt klanten met exposities vol dure juwelen, vanwege prijzen die vaak niet toegankelijk zijn voor veel gewone mensen. U kunt producten van professionele juweliers en artiesten echter contrasteren met producten die uit de hand lopen. Die het resultaat zijn van een individueel gevoel voor schoonheid en je eigen onbeperkte verbeeldingskracht. Onze winkel biedt halffabrikaten voor het maken van sieraden, waaronder een van de belangrijkste plaatsen bij de Preciosa-kralen hoort. De Tsjechische Preciosa-kralen zijn klein, maar de diversiteit van hun vormen zal door elke sieradenmaker worden gewaardeerd. Kralen zijn een dankbaar materiaal voor hen, omdat ze de basis vormen voor het maken van spectaculaire kettingen, armbanden of ringen. Een armband gemaakt van Preciosa-kralen kan de pols van een blij kind versieren, maar het zal zeker volwassenen aanspreken. Deze meest bekende Tsjechische kralen worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid, hoogwaardige afwerking en gebruiksgemak. Een belangrijk voordeel is ook hun lage prijs. Dit alles maakt ze een zeer populaire tussenpersoon. Onder de kralen van dit merk hebben we oa kralen Candy, Chilli, PIP en beads "Preciosa" rocaille.

Tsjechische Preciosa kralen

Glaskralen, met verschillende niveaus van transparantie, evenals in alle beschikbare kleuren, kunnen een waardevolle decoratie zijn wanneer we ze combineren met een touw, een riem of een ketting. Halffabrikaten voor sieraden geven eindeloze mogelijkheden om sieraden voor jezelf te maken of voor een cadeau voor een geliefde. Je kunt de goedkoopste kralen vinden, dus aarzel niet en probeer zelf je eigen kunstwerken te maken. Een ingenieuze doe-het-zelver geeft je meer voldoening dan een kant-en-klare decoratie die je in een winkel hebt gekocht. Beaded armbanden kunnen worden gemaakt met behulp van uw eigen idee of het uiterlijk van oude juwelen op bekende kunstwerken. Combineer glaskralen met zilverkleurige blanks om je artistieke doel te bereiken.

Veel plezier met Preciosa-kralen met oorhaakjes en schakels. Er zijn spelden, klemballen en veel halffabrikaten voor sieraden - perfecte accessoires voor handgemaakte sieraden. Dankzij het kan elke vrouw niet alleen mooi, maar ook intelligent en creatief voelen. Moeten we ons ontdoen van het gemeenschappelijke materiaal waaruit de kralen zijn gemaakt? Welnee. In het oude Egypte, zonder complexen, werden edelmetalen en dure stenen met glas en zelfs keramische ballen in juwelen gecombineerd. De grondstof was minder dan de kwaliteit en esthetiek van vakmanschap. Is dit niet een grote inspiratiebron?

Waar Preciosa kralen kopen? Groothandel en detailhandel

U kunt Preciosa-kralen kopen in onze winkel in retail- en groothandelspakketten, waaronder 20g, 50g of 250g-packs. Bekijk onze kralenwinkel .