Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Synthetische kralen - plastic kralen

Als u goedkope kralen in bulkzakken nodig heeft, bent u in de juiste kralenwinkel. Wij bieden plastic kralensynthetische kralen , kunststof kralen en nog veel meer producten voor het maken van sieraden. Je kunt je bij hen voegen met sieraden en een mooie maar goedkope armband of ketting maken.

--- meer lezen ---

Plastic kralen, Kunststof kralen, acryl kralen hangers - een verbazingwekkende kleurrijke wereld.

Synthetische koralen gemaakt van fimo-materiaal worden voornamelijk gekenmerkt door bloemmotieven. Ons aanbod omvat fimo-kralen in de vorm van ballen of platte modellen die geweldig zijn voor het maken van armbanden. Fimo-kralen worden gebruikt om etnische, energieke sieraden te maken, vol met positieve emoties. Kralen van dit type verschillen van elkaar, omdat de massa anders is geplaatst. Dit is echter een onbetwistbaar voordeel, omdat de sieraden van deze kralen uniek zullen zijn. Plastic kralen bedekt met aders van gouden kleur maken het mogelijk om een ​​elegante avondset sieraden te maken. Harskralen in een rode kleur, bijvoorbeeld in de vorm van ballen, roepen een ketting op die doet denken aan kinderspellen met lijsterbes, die in de kunstlessen ooit kralen en armbanden maakte.

Plastic kralen Kleurrijke sparkles voor elke tijd van de dag

Shamballa-kralen zijn prachtige snuisterijen, waarvan het ongelijke decoratieve oppervlak briljant licht breekt. Je kunt een expressieve en vol unieke charme creëren met een supervrouwelijke sieraden voor de avond uit. Synthetische parels vervangen met succes echte parels en worden mooi gepresenteerd in combinatie met elegante alledaagse outfits. Plastic druppel kralen zijn goede kralen voor het maken van oorbellen. Dankzij het grote aantal kleuren kunnen kleuren op basis van contrast met elkaar worden gecombineerd, waardoor een weelderig model van juwelen ontstaat, perfect voor een vakantiereis. Kleurrijke kralen verstrengeld met plastic massa is iets voor fans van de "boho" -stijl. Ze zullen perfect harmoniëren met luchtige jurken. Plastic zilveren hangers (sterren, libellen, vlinders, harten) kunnen worden gebruikt bij het maken van een armband die uit vele elementen bestaat, zoals modulaire kralen.

Verschillende kleuren en vormen - plastic kralen creëren onbeperkte mogelijkheden om sieraden te maken, geschikt voor zowel speciale gelegenheden als elke dag. Gemaakt van kunststof kralen in verschillende vormen, van ballen, tot tranen, tot platte en onregelmatige elementen, zoals zilveren imitatie hangers, ze zien er geweldig uit in de vorm van kettingen, armbanden en oorbellen.

Hun ongekende lichtheid stelt je in staat om sieraden te maken, bestaande uit verschillende lagen kralen, zoals lange kettingen, meerdere keren gevlochten. Plastic kralen zijn verkrijgbaar in een zeer breed scala aan vormen en kleuren. Fimo-kralen met een bloemmotief, verkrijgbaar in een ronde of platte vorm, worden uniek gepresenteerd. Harskralen in een rode kleur, perfect na te bootsen lijsterbes, waardoor je etnische sieraden kunt maken. Shamballa-kralen, met ongelijk, decoratief oppervlak dat ideaal aanwezig is in exclusieve sieraden, waardoor een unieke avondstijl ontstaat.

Kunststof kralen in verschillende vormen, in een zeer groot aantal kleuren, is de basis van handgemaakte sieraden. Uitstekend, als een basis, als het enige element en als een connector voor sieraad onderdelen producten voor het maken van sieraden zijn noodzakelijk om unieke, unieke accessoires te maken.