Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Parelmoer - Parelmoer sieraden kralen maken

Parelmoer kralen zijn kralen gemaakt van parelmoer en ze behoren tot de meest gewaardeerde natuurlijke kralen voor het maken van sieraden. Nacre wordt geproduceerd in schelpen van pareloesters en enkele andere weekdieren die worden gekweekt voor hun parels. Sinds de zestiende eeuw wordt dit nobele materiaal in Europa gebruikt voor het maken van versieringen en ornamenten. Het meest populaire gebruik is echter het maken van sieraden. In ons aanbod vindt u veel parelmoer kralen in de meest populaire lichte kleuren zoals wit en zilver, maar ook enkele kralen in minder typische kleuren zoals bruin, amethystine of groen.

Wij adviseren unikleurige en veelkleurige kralen in eenvoudige vormen zoals vaten, ballen, rechthoeken en vierkanten, evenals de kralen in mooie vormen zoals klauwen, bonen, bladeren en tranen. Enkele van de meest populaire producten in onze winkel zijn kant-en-klare hangers. Ze laten mooie, elegante oorbellen en kettingen maken zonder veel tijd te besteden. We verkopen hangers in de vorm van wielen, sterren, manen, vissen en in andere interessante vormen.

--- meer lezen ---
parelmoer

Sieraden gemaakt van parelmoer

Parelmoer voor het maken van sieraden is verkrijgbaar in de vorm van kleine elementen in verschillende maten en vormen. In onze vorm vindt u zowel monochrome parelmoeren elementen als opvallende veelkleurige details die betoveren met betoverende kleurencombinaties. De monochromatische ovalen en subtiele tranen met een afgeronde vorm zijn erg nobel, van waaruit de sieradenkunst delicate en ongelooflijk vrouwelijke parelmoeren armbanden, oorbellen of elegante halskettingen kan maken. Het rijke kleurengamma van de gepresenteerde parelklompjes met een natuurlijke onregelmatige vorm maakt de kralen van parelmoer het perfecte materiaal voor het maken van nobele sieraden die worden gekenmerkt door onconventioneel ontwerp en fantasie. Eenkleurige bollen, slanke en elegante bladeren en klauwen, die vrij met elkaar kunnen worden gecombineerd, bieden ontwerpers inspiratie, dankzij welke unieke parelparels en hangers met originele charme worden gecreëerd.

Multi-gekleurde sieradenaccessoires gemaakt van parelmoer

De meest populaire paarlemoer-elementen zijn echter opvallende, veelkleurige accessoires met verbluffende patronen in kleuren en patronen die de unieke stijl van handgemaakte sieraden benadrukken. Ze zijn niet alleen beschikbaar als kleine, langwerpige kiezels, cirkels of pijlen, maar ook als indrukwekkende, relatief grote vormen, betoverend met moderne geometrische eenvoud, zoals vierkanten en rechthoeken. Een echt lust voor het oog zijn opvallende veelkleurige spotted nuggets, evenals regenboog en decopauge, die onder de liefhebbers van originele sieraden een absolute hit zijn voor meerdere seizoenen. Door ze naast elkaar te plaatsen met fantasievolle geschilderde hangers van verschillende vormen (sterren, bloemen of vissen) en in combinatie met onze sieradenblanks, kunt u echte juwelenmeesterwerken maken.

Moeder van parels voor het maken van sieraden

Parelmoer is een natuurlijk, edel materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor decoratie en sieraden. De mogelijkheden dat kralen van paarlemoer zijn gemaakt om ornamenten te maken zijn oneindig. Ze zijn alleen afhankelijk van je verbeeldingskracht en creativiteit. De parelmoeren kralen maken de armbanden, halskettingen of oorbellen van hen uiterst elegant en uniek. Een enorme selectie van kleuren en vormen van kralen kunt u een unieke DIY-sieraden maken. Ons aanbod omvat zowel delicate, lichte kralen kleuren als sterkere en brutaler kleuren. We bieden enkelkleurige, veelkleurige kralen en verschillende vormen en vormen. We bieden ook hangers gemaakt van parelmoer met verschillende interessante vormen. Dankzij hen kunt u gemakkelijk en snel elegante oorbellen of ketting maken. Maak interessante producten en sets, combineer ze met andere sieradenbevestigingsproducten . Op onze site vindt u meer. diverse glazen kralen , plastic, houten kralen, halfedelstenen en Swarovski-kristallen . U kunt de goedkoopste kralen in onze winkel kopen, evenals de benodigde halffabrikaten voor het maken van sieraden.