Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Pailletten voor sieraden mkaning

Kleurrijke pailletten van de beste kwaliteit. Decoratieve pailletten is een zeer uitgebreide categorie bestaande uit buitengewone kralen die vele toepassingen zullen vinden. Pailletten worden voornamelijk geassocieerd met elementen die kleding of accessoires verfraaien, maar ze kunnen ook als kralen worden gebruikt om verrassende sieraden te maken.

Deze pailletten zijn dikker dan die op kleding worden genaaid, ze worden ook gekenmerkt door interessante vormen en hoogwaardige afwerking (ze zijn zeer zorgvuldig gesneden). Met pailletten kun je delicate sieraden maken, en een beetje feisty, in een discostijl. Deze kralen verlevendigen elke set kleding en passen bij elke vrouw, ongeacht de leeftijd. Sieraden gemaakt van pailletten zullen het licht reflecteren, waardoor het het gezicht van de persoon die de pailletten draagt ​​zal oplichten. Bovendien kunnen kleine paillettenoorringen geschikte sieraden zijn voor een meisje van schoolgaande leeftijd - je kunt ze zelf doen, juwelenvinger maken of om hulp van moeder vragen. Met lovertjes kunt u uw verbeelding de vrije loop laten en sieraden maken vol positieve energie, verbluffende kleuren en fantastische combinaties. Ons aanbod omvat onder andere laser-pailletten en crème-regenboog-onesoorten.

--- meer lezen ---

Pailletten - trendy mode-sieraden

Pailletten en kralen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. In deze categorie zijn er elementen die voor u zijn gemaakt om mooie en in het oog springende oorbellen te maken. Sequin modellen zoals tranen, bladeren, grote cirkels, pailletten - tanden, rechthoeken of sterren zijn hier ideaal voor. Met behulp van sieradenblanks, zoals zilveren oorhaakjes, kunt u cascadeoorbellen toveren, bestaande uit meerdere elementen die boven elkaar zijn geplaatst of evenwijdig aan elkaar zijn opgehangen. Op deze manier kunt u verschillende kleuren combineren, zoals rood met groen of geel met blauw. Deze sieraden zijn perfect voor bijvoorbeeld een gekke avond op de club of een thuisfeest.

Pailletten - kralen voor alle gelegenheden

Oorbellen zijn niet de enige mogelijkheden die pailletten geven. Onze paillettenwinkel biedt elementen die de basis kunnen vormen voor een unieke armband. Wat nodig is? Duurzame touw- of juwelendraad in elke kleur, pailletten die met elkaar "plat" en kennis van de basisknooppunten kunnen worden gecombineerd. Op deze manier worden armbanden gemaakt van bijvoorbeeld cirkels of vierkanten, rechthoeken (modellen met gaten aan beide zijden) of van folders. Aan de andere kant kunnen elementen zoals tanden een hangende schakel van een armband zijn. De ketting gemaakt van deze elementen kan corresponderen in termen van kleuren en vormen van pailletten met oorbellen en een armband. Met crèmekleurige decoratieve pailletten kun je sieraden maken die prachtig worden gecombineerd met zomerstyliffs. Deze kralen worden gekenmerkt door prachtige kleuren en een glanzend oppervlak. Ze worden gebruikt om vrouwelijke, zoete en delicate sieraden te maken, perfect voor een koffiepauze in de middag.