Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

natuurlijke kralen

We bieden veel natuurlijke kralen . U kunt onze semi-edelsteencategorie bekijken, of hier kunt u houten kralen, parelmoer, koraal, schelpen kopen. Wij verkopen in retailtassen of groothandel bulkzakken. Je hebt een enorm aanbod aan kralen, vormen, kleuren.

De categorie van natuurlijke kralen is een rijk en divers assortiment, waarin elementen zijn zoals kralen van koraal en parelmoer, houten kralen en gemaakt van kokosnootschalen, maar ook schelpen en natuurlijke parels. Deze kralen geven je onbeperkte mogelijkheid om unieke en unieke sieraden te maken met een natuurlijk karakter. Door de verscheidenheid aan vormen en kleuren kunt u ornamenten van verschillende soorten maken, die door het gebruik van sieraden, jarenlang duurzame sieraden worden. Houten kralen en kokosnoot kralen zijn in overeenstemming met de natuurlijke ecologische trend geassocieerd met etnische sieraden. Natuurlijke koralen lijken op schelpen, parels en verre en exotische landen. Kleurrijke parels helpen een subtiele, zeer vrouwelijke sieraden te maken.

--- meer lezen ---
natuurlijke kralen

Natuurlijke kralen - een manier om er indrukwekkend uit te zien

De natuur geeft veel inspiratie en moedigt je aan je eigen unieke sieraden te maken. Dankzij natuurlijke kralen, kunt u gemakkelijk een opvallend effect bereiken. Elke groep kralen verdient aandacht. Schelpen zijn unieke elementen waarmee je een exotische armband kunt maken. Spiraalvormige granaten, dwergjes of langwerpige schalen zullen dienen als hangers of de meest blootgestelde delen van de ketting. Kleine kleurrijke schelpen kunnen met elkaar worden gemengd om een ​​regenboogarmband te vormen. Natuurlijke kralen zijn een idee voor verweven in alledaagse stilering van etnische accenten. Platte ronde kralen en een groter in de vorm van een blad of hart is een perfect idee voor een lange ketting, die er geweldig uit zal zien, bijvoorbeeld met een heldere zomerjurk. Je kunt ook lichte oorbellen van kokosnootelementen maken.

Kralen en kralen van koraal - een nieuwe klassieker

Met natuurlijke kralen kunt u sieraden maken die u rechtstreeks uit de natuur halen. Kralen gemaakt van koraal zijn klassiek op zich - ze waren ooit erg in de mode, ze komen vandaag terug naar genade. Chilipepers in combinatie met platte kralen in de vorm van een munt vormen bijvoorbeeld een ketting met een licht roofzuchtig karakter. Natuurlijke parels - klein, kleurrijk en glanzend zijn een idee voor een set ketting plus een armband in een discostijl. De kleuren kunnen vrij worden gecombineerd om een ​​onderscheidende en vol smaaksamenstelling te creëren. Parelmoer met onregelmatige randen is een perfect materiaal voor sieraden, dat is om zijn natuurlijke, ongestoorde vorm te behouden. Ze passen zowel de avondjurk als de outfit van natuurlijke stoffen.

Ongekende variëteit, kenmerkende natuurlijke kralen , stelt u in staat om zelf natuurlijke, ecologische en etnische sieraden te maken. Uitzonderlijk modieuze vandaag handgemaakte sieraden, gemaakt van natuurlijke materialen, vormen een individuele basis, het creëren van een unieke stijl.

Natuurlijke kralen, die voorkomen in vele dimensies, vormen en kleuren, bepalen de grote vrijheid van het concept bij het maken van sieraden. Handgemaakte producten gemaakt van natuurlijke kralen zijn vooral uniciteit en duurzaamheid. De armband of hanger, gemaakt van kralen, trekt het oog.

Natuurlijke kralen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kralen van:

koraal ,

moeder van parels ,

kokosnoot schelpen en

houten kralen ,

natuurlijke parels ,

schelpen.

Een grote selectie sieraad onderdelen voor het maken van sieraden creëert onbeperkte mogelijkheden om unieke decoraties te creëren die, dankzij hun hoge kwaliteit, kenmerkende handgemaakte, precisie en uniekheid, veel concurrentie creëren voor massaproducten. Sieraden van natuurlijke kralen is zeker interessanter. In onze winkel vind je ook edelsteen kralen , de meeste zijn gemaakt van echte natuursteen.