Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Miyuki® kralen

Miyuki Kralen behoren tot de meest populaire rocailles in de wereld van kralen. Rocailles zijn de kleinste glasparels die worden gebruikt bij het maken van sieraden. Absoluut, de meest populaire is Miyuki maat 11/0 . Dankzij hun grootte worden Miyuki-kralen gebruikt in subtiele en verfijnde armbanden, oorbellen en halskettingen. Een ruime keuze aan kleuren en kleureffecten maakt het mogelijk om mooie en unieke decoraties te creëren. Deze rocailles kunnen met succes worden gecombineerd met kralen gemaakt van andere materialen edelstenen, kant-en-klare bedels of sterling zilveren sieraden. De enige beperking is je verbeelding!

Miyuki is het Japanse merk, dat beroemd is om regelmaat, prachtige kleuren en hoge kwaliteit van de kralen. Veel mensen die geïnteresseerd zijn in handgemaakte sieraden gebruiken alleen kralen gemaakt door Miyuki. Kralen maken is een hobby die precisie en handvaardigheden vereist, maar je werk met kralen kan veel eenvoudiger zijn. Dan moet je goede accessoires hebben. Daarom vindt u in onze winkel Miyuki-naalden en spoelen die ideaal zijn voor Miyuki Kralen .

--- meer lezen ---
Miyuki® kralen

Miyuki-kralen zijn een van de beste Japanse rocailles. Ze zijn perfect in vorm en kleur. Alle kralen zijn precies hetzelfde. Een van de meest populaire kralen zijn Miyuki Delica-kralen. We verkopen ze in retail- of bulkzakken. Onze groothandelsprijs is de beste, kijk dan in onze kralenwinkel.

Miyuki® kralen - Japanse perfectie

Miyuki Delica zijn de meest populaire Miyuki-kralen . Ze worden gekenmerkt door het snijden van Delica, die het licht prachtig weerkaatst. Deze glaskralen zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en hoezen. Delica-kralen zijn verkrijgbaar, onder andere in transparant, ondoorzichtig, binnen geverfd en nog veel meer.

Nicy Miyuki draden - Japanse nylondraden

Miyuki nylon draden passen perfect bij het handgemaakte werk met Miyuki Delica kralen . Ongeacht of je gewoon kralen op een draad rijgt, of ingewikkelde patronen op een weefgetouw maakt, ze zullen geweldig werken bij het maken van handgemaakte sieraden.

Japanse Miyuki kralen

Miyuki®-kralen die worden gewaardeerd door de makers van handgemaakte sieraden over de hele wereld, elementen van het werk, staan ​​bekend om hun hoogwaardige, precieze afwerking en platte vorm. Miyuki® kralen - Japanse kralen Delica Miyuki is een verzameling kleine kralen met een cilindrische vorm, evenredig aan de grootte van het element, een groot gat.

Beroemde, Japanse kralen, verkrijgbaar in een buitengewoon breed kleurengamma, waarmee u uniek en divers werk kunt creëren, zijn perfect voor het maken van armbanden en oorbellen. Kleine kralen zijn geschikt voor kralen, de gemakkelijkste manier om kralen te bepalen met een naald, haak, weefgetouw of schijf. Hun perfect conforme vormen samen geven de indruk van zachtheid van vorm, uniformiteit en delicatesse.

Kralen Miyuki® is een klassiek product voor het maken van unieke decoraties waarmee u individuele sieradenpatronen kunt maken op basis van sieraden . Koop de goedkoopste kralen en geniet van de mogelijkheid om unieke ontwerpen te maken die passen in de perfecte vorm van handgemaakte sieraden. Het is geweldig om Miyuki te gebruiken met edelsteen kralen of glazen kralen .