Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Metalen kralen en spacer kralen

Al vele jaren worden metalen kralen gebruikt voor het maken van sieraden. Ze zijn zeker niet licht, maar ze zijn gemakkelijk in gebruik en stoer. In onze winkel vindt u een breed scala aan metalen kralen . We verkopen elementen in kleine en grote maten van 5,5 mm tot 8 x 15 mm. We raden metalen kralen aan van draad, decoratieve kralen (in de vorm van bloemen, vlinders en vissen), glanzende sneeuwbollen en kant-en-klare charmes. Als je liever lichtere elementen hebt, kun je in onze winkel kleurrijke aluminium kralen vinden in de vorm van kubussen, ballen, ovalen en tranen.

Metalen elementen worden heel vaak gebruikt in sieraden als componenten zoals verdelers en bevestigingsmiddelen. In onze winkel vindt u veel metalen semi-producten voor sieraden ook spacers . Metalen kralen worden meestal niet geassocieerd met delicate meisjesachtige sieraden. Ze zullen echter perfect zijn voor punkjuwelen. Een armband of een ketting van metalen elementen is de essentie van deze stijl. Als u een stijlvolle stijl prefereert, combineert u metalen kralen met glas. Zo'n combinatie zal zeker de monotonie overwinnen.

--- meer lezen ---
metalen kralen

Metalen kralen, ook wel spacers genoemd , zijn heel leuk om sieraden te maken met halfedelstenen of glaskralen. Meestal doe je een metalen kraal en een paar stenen of glaskralen, je verbindt ze met rijgen materiaal en sieraden bevindingen. Wij verkopen veel verschillende vormen, maten in retail of bulkzakken. Onze prijs is een van de goedkoopste op de markt.

Sieraden gemaakt van metalen kralen - een wereld vol inspiratie

Metalen kralen zijn een uitgebreide categorie producten met unieke modellen kralen en hangers. Draadkralen in de vorm van metalen balletjes zijn extreem effectief. Onregelmatig ingepakte draden vormen pittoreske esces-flores, van waaruit je een magische charme en kettingen en armbanden kunt toveren. Zo'n set zal perfect harmoniëren met een zwarte outfit, bijvoorbeeld met een fluwelen jurk. In deze categorie zijn er ook metalen kralen op de kralen, die op elke kraal, bijvoorbeeld in de vorm van een bal, kunnen worden aangebracht om deze een beetje nieuw leven in te blazen of een interessante look te geven. Metalen afstandhouders met zirkonia scheiden de kralen van dezelfde kleur en vormen een aangenaam sieraad in een uniforme rij kralen. Kralen in de vorm van sneeuwballen zijn interessante elementen, waaruit je een delicate, zeer vrouwelijke, sieraden kunt maken.

Metalen hangers en spacers met zirkonia

Kralen van metaal is een categorie die ook kleurrijke hangers bevat. Hangers hebben heel verschillende vormen. Ze omvatten bloemen, bladeren, dieren (bijv. Dolfijnen, katten en vogels), voorwerpen (tassen, schoenen, Aladdin's lamp) en figuren. Charms charms zien er geweldig uit in armbanden, onder andere metalen kralen, zoals kralen en spacers met kubieke zirconia in de vorm van ballen of schijven. Metalen kralen in de vorm van hangers zullen een zeer aantrekkelijk element van elke armband worden om te creëren die de moeite waard is om onze draden en sieraden te gebruiken. Dankzij deze kralen kun je een "thema-armband" maken, dat wil zeggen dat tussen de kralen hangers met dieren zijn geplaatst of voertuigen die vrouwelijke accessoires of accessoires tonen (handtas, pinnen). In combinatie met delicate herinneringskralen

Sieraden bevindingen en accessoires voor het maken van sieraden tegen de goedkoopste prijs

Het online winkelaanbod omvat onder andere metalen kralen. Ze worden gebruikt om prachtige sieraden te maken die je zelf kunt maken. Dankzij dit, zult u unieke, unieke sieraden hebben die er goed uitzien op u, uw familie, vrienden en andere mensen die het dragen. Kettingen, armbanden, ringen, oorbellen en nog veel meer kunnen worden toebedeeld met kralen die u in de online winkel koopt. Het is 24 uur per dag beschikbaar. Je kunt altijd de metalen kralen kopen die nodig zijn om iets aardigs voor jezelf en anderen te doen.

Ze zijn gemaakt van metaal dat bestand is tegen gebruik. Sieraden die van hen zijn gemaakt, kunnen worden ontworpen voor vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën. Volwassenen, tieners, iedereen vindt iets voor zichzelf. Ze zullen zich aanpassen aan de stilering die je draagt ​​bij speciale gelegenheden, vergaderingen met familie en vrienden. Ze werken goed in veel situaties.

Aarzel niet en bestel metalen kralen . U bespaart kostbare tijd en geld. Je zult niet zoeken naar kralen in stationaire winkels. Kies de vorm van levering en betaling, en de koerier brengt je kralen naar het aangegeven adres. Bezoek onze kralenwinkel voor meer informatie over voorschriften. Je kunt ze samenvoegen met halfedelstenen , Swarovski-kristallen of glazen kralen . Je sieraden zien er veel beter uit als je ze gaat gebruiken.