Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Matubo®-kralen - Tsjechische glaskralen

Matubo kralen zijn bekende elementen in de wereld van handgemaakte sieraden en kralen. Matubo is een van de meest populaire producenten van glaskralen uit de Tsjechische Republiek. De producten zijn regelmatig, gemakkelijk te gebruiken en mooi.

Matubo-producten worden op basis van hun grootte, vorm en een aantal gaten in categorieën onderverdeeld. De meest populaire Matubo-kralen zijn Matubo SuperDuo . Ze hebben twee gaten, wat vrij ongebruikelijk is bij kralen van andere bedrijven. Het hebben van twee gaten is het identificatiemerk van dit merk. Het maakt het werken met de kralen veel gemakkelijker! De andere populaire soorten Matubo-kralen zijn Matubo SuperUno (met één gat), Rulla (in cilindrische vorm) en Matubo Wheel (in de vorm van wielen). Ze zijn allemaal verkrijgbaar in onze winkel. Lichte kleuren zoals aquamarijn, lichtgroen, wit of zelfs transparant zijn ideaal voor het maken van subtiele sieraden voor dagelijks gebruik. Als je de voorkeur geeft aan een meer expressieve look, kun je Matubo-kralen kiezen met speciale effecten zoals iris, glanscoating en pearl shine. Voor mensen die zich willen onderscheiden, vindt u in onze winkel enkele kralen in neonkleuren!

--- meer lezen ---
Matubo kralen

Matubo-kralen zijn zeer populaire Tsjechische glaskralen, meestal met twee gaten zoals: Superduo-kralen. Wij verkopen Matubo in groot- en detailhandelstassen. Onze prijzen voor bulk prijzen zijn geweldig, bekijk dan ons aanbod in kralenwinkel.

Kralen met dubbele gaten - ideeën voor mooie sieraden

Er zijn veel manieren om unieke kralenjuwelen te maken. Tweelingkralen worden gekenmerkt door het feit dat ze ovaal zijn, licht convex en twee gaten hebben, boven elkaar geplaatst. Dit biedt veel mogelijkheden om deze kralen zowel plat als verticaal te rangschikken, zodat u ongekende resultaten kunt behalen. Bijvoorbeeld platte elementen van sieraden, zoals oorbellen of kettingen. Maar met dit soort kralen kun je ook opvallende broches maken met vormen van bloemen of dieren. Butterfly, een bloem met bloemblaadjes die lijken op een natuurlijk zwart-wit kitten of een ander motief is een geweldige decoratie voor een klein meisje. Broches in deze stijl zullen goed werken in losse casual stijl.

Superduo kralen - schitterende armbanden en unieke oorbellen

Dankzij de superduo-kralen kun je echt prachtige en elegante sieraden maken. Deze kralen zien er geweldig uit in ruimtelijke, bolvormige oorbellen. Ze kunnen met elkaar worden gecombineerd om een ​​sieraadelement in vele kleuren te verkrijgen, of op zo'n manier dat elegante en ingetogen snuisterijen worden gecreëerd die passen bij een serieuze creatie of outfit voor werk. Superduo-kralen kunnen ook in armbanden worden gebruikt. Door ze te gebruiken, kunt u bijvoorbeeld een compact weefsel maken in een of meerdere kleuren. Dan ziet een armband eruit als een metalen riem van het horloge. Je kunt ook superduo bouwen met geometrische elementen, die ze van elkaar scheiden met grotere kralen van andere vormen. Ook met deze kralen is het mogelijk om platte bloemelementen te maken en deze in de resulterende armband te verwerken. Dergelijke sieraden zijn een geweldig cadeau-idee. Het is elegant, tijdloos en zeer effectief. Armbanden gemaakt van dit soort kralen zullen hun eigenaar vele jaren tevreden stellen.