Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Leren koord / Lederen koord en rijgmateriaal

Leren koord en materiaalkoord spelen een sleutelrol bij het maken van handgemaakte sieraden. Als je je verveelt met traditionele zilveren kettingen of kettingen gemaakt van andere traditionele materialen, is het misschien de hoogste tijd om leerkoord te kopen. Leren koordjes zijn ideaal voor het maken van interessante versieringen en sieraden. Ze worden meestal gebruikt voor het maken van armbanden. Als je zo snel mogelijk een nieuwe, mooie armband wilt maken, is het voldoende om een ​​deel van een dunne sieradenriem te combineren met een kleurrijke charme. Geeft u de voorkeur aan een meer geavanceerd ontwerp? Gebruik een paar snaren in verschillende kleuren!

In ons aanbod vindt u vele soorten leren koorden en materiaalsnaren. Wij verkopen riemen gemaakt van koeienhuid en kunstleder, materiaalriemen en gevlochten riemen. In onze winkel zijn er glad snoer, plat koord en de elementen van het materiële slangenhuideffect. Onze sieraden zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten, van heel dun (ideaal voor fijne halskettingen en subtiele oorbellen) tot degenen die 14 mm meten.

--- meer lezen ---
lederen koord

In onze kralenwinkel bieden wij leerkoord voor het maken van een armband, kettingen. Wij verkopen in kleinhandelszakken of in bulk met groothandelsprijzen. We hebben veel verschillende kleuren, maten. Leren string is erg populair materiaal. Gewoonlijk moet je wat sieraden kopen, vooral sommige uiteinden om een ​​sluiting voor een armband of ketting te maken.

Leren koord - armbanden met hangers en kettingen

De sieradenlus in de vorm van een touwtje geeft eindeloze mogelijkheden om unieke sieraden te maken. Een voorbeeld kunnen armbanden zijn. Slechts een paar verschillende riemen versieren met delicate, kleine hangers en bevestigen het geheel met zilveren afwerkingen in de vorm van een brede lat. De armband, hoewel vol met kleine dingen, geeft de indruk van "chaos onder controle". De turkse armbanden zijn echter niet alles, want de kettingen met bandjes zien er ook heel mooi uit. Twee of drie banden zijn voldoende om een ​​bescheiden, maar uiterst gesofisticeerde decoratie te creëren. Je moet riemen dragen, bijvoorbeeld een paar houten kralen of natuurlijke parels en we hebben een kant-en-klaar ontwerp van een ketting of armband gemaakt van natuurlijke materialen. Je moet ze repareren zodat ze hun positie niet veranderen. Het is genoeg voor 3-4 kralen voor een riem. Als gevolg hiervan zal de verkregen halsketting een aanvulling zijn, zowel op de jurk als op de witte blouse. Fijne parels, kralen en hangers zullen ook werken in het geval van een armband met gevlochten band. Juwelen sieraden kunnen de basis vormen van een ketting. Dit soort decoratie moet dicht bij de nek worden geplaatst om bijvoorbeeld een gepolijste decoratieve steen in de vorm van een hanger weer te geven.

Oorringen met leerkoord en dikke armbanden

Armbanden zijn een categorie waarin platte lederen snaren worden geplaatst. Je kunt een armband maken van ongeveer 10 cm breed, een kraal of hanger op elke draad plaatsen en het geheel wordt verbonden door een brede gesp. Platte sieradenriemen zijn perfect voor het maken van lange oorbellen. Bovenaan sluiten een paar snaren van dezelfde lengte (ze kunnen in dezelfde kleuren of verschillend zijn) met een speciale sieraden blanco voor oorbellen om oorbellen in de ethno-stijl te krijgen. Ze passen goed bij zomerkleding met leren elementen.