Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

kwastjes -Sieraden maken met kwastjes

Kwastjes zijn populaire producten voor het maken van sieraden, meestal met kwasten voor oorbellen die lijken op boho, ethische stijl. Franjes mengen goed met allerlei kralen, vormstukken, waardoor het gemakkelijk wordt om een ​​ketting of armband te maken met zo'n hanger.

In ons aanbod vindt u twee soorten kwastjes, waaronder een met een metalen punt.

--- meer lezen ---
kwastjes

Kwastjes voor oorbellen

Tassel is nu een zeer populair product voor oorbellen of armband. Deze oorbellen zien er heel licht en aangenaam uit.

Hoe kwastjes maken?

In onze winkel vindt u een hulpmiddel voor het maken van kwasten waarmee u ze kunt maken.

Decoratieve kwast

Koop kwasten de goedkoopste, tegen de beste prijzen die we ze bieden in retail- en groothandelspakketten, de mogelijkheid van kortingen en gratis verzending. Ze kunnen worden gebruikt om sieraden te maken, zoals kwastjes voor armbanden, maar ook voor verschillende soorten handwerk, zoals het versieren van kleding, het maken van sleutelhangers, enz.

Oorbellen kwastjes

Chwosty is op dit moment zeer trendy toevoegingen aan sieraden, voornamelijk vanwege veel beroemde mensen die pronken met dergelijke sieraden. Meestal worden ze gebruikt om mooie oorbellen, elegante halskettingen of originele armbanden te maken. Kwastjes zijn halffabrikaten voor sieraden, die ook kunnen worden gebruikt om onze oude handtas, trui of blouse te vernieuwen. Hoewel kwasten het meest worden gebruikt om minimalistisch te maken, vol met sierlijke ornamenten, zoals het hangen van slechts één kwastje aan een lijn of ketting, kunt u met succes meer onconventionele werken maken en bijvoorbeeld glazen kralen , edelsteen kralen of houten sieraden toevoegen spaties. Na deze combinatie krijgt onze decoratie, zoals oorbellen, een meer originele, buitengewone uitstraling. Tatters passen ook goed in een bedrijf, zoals een zijden koord of een lijn voor sieraden.

U kunt doeken in een groot aantal kleuren kopen, waardoor u een breed scala aan mogelijkheden hebt bij het gebruik ervan.