Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Snaarmaterialen, rijgdraad, koord, draad voor het maken van sieraden

Materiaal rijgen : koorden, draad, dradenlinten - deze ogenschijnlijk bescheiden halffabrikaten voor sieraden, met een beetje fantasie, kunnen uitmonden in onaardse, elegante en unieke ornamenten. Koop ze tegen de laagste prijzen.

--- meer lezen ---

Bespanmaterialen: koorden, touwtjes, draden, draad voor het maken van sieraden

Door je creativiteit te gebruiken, creëer je zeker geweldige sieraden die je niet laten voelen en bij elke gelegenheid passen. Zijden strings zijn perfect als halffabrikaten voor handgemaakte sieraden, bijvoorbeeld als basis voor een ketting of armband. Ribben en draad, meestal gebruikt voor de productie van halskettingen en armbanden, en voegt er bijvoorbeeld glaskralen, halffabrikaten gemaakt van steen of hout aan toe. Een geweldige toevoeging zijn ook gevoelde stukken. Linten zijn ook een element van waaruit je iets unieks en verrukkelijks kunt toveren. Linten en zijden koorden kunnen ook worden gebruikt als decoratie voor kleding, tassen, schoenen en riemen. Het gebruik van deze elementen is een kwestie van onze verbeeldingskracht en creativiteit. Al deze halffabrikaten kunnen in verschillende lengtes, maten en diameters worden gekocht, wat een echt breed veld oplevert voor alle handgemaakte sieradenmaniakken.