Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Keramiek kralen / Porseleinen kralen en keramische kralen

Keramiek kralen / Porseleinen kralen zijn gemaakt van witte keramische massa, het edelste keramische materiaal. Daarom worden woordgroepen 'porselein kralen' en 'keramische kralen' onderling verwisselbaar gebruikt. Hoewel porselein meestal bekend staat als het materiaal voor elegant serviesgoed, wordt het ook gebruikt voor het maken van sieraden. Porseleinen kralen behoren tot de meest gediversifieerde elementen van sieradenmaterialen.

Ze worden in vele kleuren en in vele vormen geproduceerd. In ons aanbod vindt u glanzende kralen in de vorm van ballen, vierkanten, stenen maar ook in de vorm van tranen en bloemen. We raden porseleinen kralen aan in de vorm van beeldjes zoals engelen, lieveheersbeestjes, katten en vlinders. Als je wat sieraden gaat maken voor een klein meisje, zul je zeker iets interessants vinden op de webpagina van beeldjes. Een armband van lieveheersbeestjes of dolfijnen zal haar veel vreugde brengen! Vanwege het interessante en unieke ontwerp, helpen porseleinen kralen je bij het onderscheiden van jezelf en het maken van sieraden, die je in geen enkele winkel kunt vinden!

 

--- meer lezen ---
keramiek kralen

Onze kralenwinkel biedt een groot assortiment porseleinen en keramische kralen . Wij verkopen in bulkzakken met groothandelsprijzen, maar ook wij verkopen voor hobbyisten in kleinere retailtassen. U kunt kiezen voor gevlekte porseleinen kralen of meer traditioneel wit keramiek . Alles hangt ervan af wat voor soort sieraden je maakt.

Keramiek kralen - unieke vormen en kleuren

Porseleinen kralen zijn een breed scala aan producten voor zelfgemaakte sieraden, waarin je veel interessante vormen kunt vinden als porseleinen beeldjes. Onder hen zijn bijvoorbeeld vogelvormige kralen (uilen, toekans), kleurrijke vissen en kittens, varkens, vlinders, kikkers en lieveheersbeestjes, evenals schoenvormige kralen. Dit is echter niet alles. Deze categorie omvat ook kralen die een eiland met een vlek, een pak kaarten of groenten weergeven. Het palet van porseleinen kralen wordt aangevuld door modellen met traditionele vormen (kubussen, ballen), platte kralen, tranen, porseleinen kralen, tonnen, stenen of slagmensen. U kunt kiezen uit vele aantrekkelijke kleuren die kunnen worden gemengd en half afgewerkte sieraden - dankzij hen kunt u eenvoudig kralen, bijvoorbeeld, op een draad plaatsen en sluiten met een duurzame sluiting.

Kleurrijke armbanden en fijne oorbellen

Porseleinen kralen zijn een bron van inspiratie en goede ideeën. Een groot aantal patronen en kleuren van porseleinen kralen stelt u in staat om een ​​zeer verfijnde en ongewone sieraden te maken. Voor zomerstylisatie kun je een prachtige armband met kralen maken in de vorm van toekans en onbewoonde eilanden. Zo'n armband past bijvoorbeeld in een luchtige jurk. Met kralen kun je een hele reeks sieraden maken, consistent in termen van vormen of kleuren. Delicate porseleinen oorbellen, bijvoorbeeld in de vorm van een traan of kleine balletjes, zullen perfect harmoniëren met een ketting gemaakt van ballen van dezelfde kleur. Voor deze armband en een tijdloze set voor verschillende gelegenheden is klaar. De kleuren van kralen kunnen worden gemengd, waardoor unieke combinaties worden gecreëerd. Je kunt een reeks koralen maken die overeenkomt met een gekozen jurk of blouse. Het enige dat u hoeft te doen, is om de overeenkomende schakels en sieradendraden die ook in ons aanbod zijn te matchen. De mogelijkheid wordt ook alleen gegeven aan kralen die bedoeld zijn voor het individueel creëren van sieraden.

Porseleinen kralen

Porseleinen kralen zijn mooie kleine wonderen die kunnen worden omgezet in kleine, glinsterende kunstwerken met behulp van een lijn of snaren en een beetje fantasie. Porseleinen kralen zijn uiterst charmante halffabrikaten voor sieraden. Ze zijn geschikt voor het maken van armbanden, halskettingen, oorbellen, maar ook voor het versieren van handtassen, kleding of het maken van broches. Sommige porseleinamateurs maken zelfs handgemaakte rozenkransen. Porseleinen kralen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, maten en vormen, waarmee je alles kunt maken wat je wilt. Deze praktische halffabrikaten voor sieraden hebben een ronde, ovale, langwerpige en platte vorm. Een breed scala aan keuzes is ook een groot pluspunt toen we ons inschreven voor de doe-het-zelf "doe het zelf" -cursus - dat is gewoon "doe het zelf".

Vakdeskundigen weten dat porseleinen sieraden vaak duur zijn. Dus bij het kopen van sieraden in de vorm van sieraad onderdelen , hebben we de garantie dat we onze porseleinen kralen in de droom hebben verkregen voor de goedkoopste prijs.