Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Houten kralen voor het maken van sieraden.

Houten kralen behoren tot de meest populaire natuurlijke elementen die worden gebruikt voor het maken van sieraden. De kralen zijn niet duur en hebben grote gaten, wat het werk veel gemakkelijker maakt, zelfs voor beginners. Ze zijn geschikt voor boho-stijl en etherische zomerkleren. Als ideeën over ecostijl en de bereidheid om terug te keren naar de natuur dicht bij je liggen, zou je geïnteresseerd moeten zijn in kansen die houten kralen bieden.

In ons aanbod vindt u uni-gekleurde kralen in veel verschillende kleuren zoals wit, roze, rood, groen, paars en vele anderen. We raden ook veelkleurige houten kralen aan . Er zijn kralen in vele vormen: kubussen, ballen, ovalen, staven en vaten. Houten kralen kunnen worden gebruikt voor het maken van prachtige armbanden, kettingen en oorbellen. Dit soort sieraden kan worden geassocieerd met traditionele volksdecoraties. Als je van de folk stijl en houten sieraden houdt, zijn deze kralen ideaal voor jou! Met het gebruik van houten kralen , creëer je prachtige natuurlijke decoraties en sieraden in de stijl, die dicht bij je in de buurt is.

--- meer lezen ---
houten kralen

Houten kralen hebben een gat van ongeveer 2 mm. Het zijn natuurlijke kralen, te koop op 20 gram of big bags van 500 gram. In onze winkel heb je verschillende vormen van houten kralen rond, kubus, ovaal.

Mooie houten kralen zijn in de eerste plaats een feest van kleuren. In deze categorie vinden we kleine, middelgrote en grote kralen in vele kleuren. Afhankelijk van je humeur of voorkeuren, kun je snaren kralen maken in koude of warme kleuren. Je kunt ze mixen en matchen in termen van kleuren en vormen. Alle vangsten zijn toegestaan! Je kunt ook unieke contrasten ontwikkelen, die zeker tot je verbeelding spreken - sterke fuchsia en turquoise, roze met oranje of ingetogen beiges en browns is een manier om een ​​interessante set of een enkel sieraad te hebben. Houten kralen om in te rijgen is een goed idee om een ​​middag met een vriend door te brengen of je vrije tijd te beheren, evenals een interessante hobby die op elk moment een echt bedrijf kan worden.

Houten kralen en hangers - een set sieraden voor elke gelegenheid

Dankzij houten kralen en hangers is het mogelijk om een ​​unieke set sieraden te maken, die allemaal qua kleur consistent zijn. Hangers kunnen functioneren als een spectaculaire oorbellen of het belangrijkste, meest desolate element van de ketting. Het enige dat u hoeft te doen, is kralen en hangers kiezen, sieraden kopen en een gepassioneerde klus starten. Het effect zal iedereen die kijkt naar sieraden gemaakt van houten kralen zeker charmeren. Het samenstellen van individuele composities en het kiezen van kralen is niet alleen leuk, maar ook een manier om relaties met bijvoorbeeld een kind of een vriend te verdiepen. Kleurrijke houten kralen zullen elke saaie regenachtige middag opfleuren en de verbeelding stimuleren.

houten kralen voor het maken van sieraden

Houten kralen worden gebruikt om originele handgemaakte sieraden te maken met een natuurlijke en boho-stijl. Oorbellen, armbanden en kettingen gemaakt van houten kralen vormen een perfecte aanvulling op de zomer, luchtige stileringen met romantische ruches, geweven elementen of franjes. We bieden houten kralen in zowel natuurlijke kleuren, die ideaal zijn voor boho-styling, als veelkleurige en kleurrijke kralen die de lente en de zomer stileren zullen verlevendigen.

Naast het volledige assortiment van verschillende kleuren en tinten bieden we een grote selectie van verschillende vormen en vormen van houten semi-producten voor het maken van sieraden, zoals: ballen, kubussen of ovalen, waarmee u interessante en unieke armbanden kunt samenstellen , oorbellen en kettingen.

Als je je eigen, interessante en originele sieraden wilt maken en je tegelijkertijd wilt focussen op hoge kwaliteit en esthetiek van geselecteerde sieraden, kies dan voor houten kralen die perfect zijn voor het maken van unieke handgemaakte sieraden