Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Glazen kralen - kralenwinkel. Glazen kralen groothandel.

Glazen kralen behoren tot de groep van de meest populaire kralen die worden gebruikt bij het maken van sieraden. U vindt alles voor uw sieraden alle soorten kralen. We bieden geweldige prijzen, geen aangepast huis, van deur tot deur. Check nu!

Glas is licht en gemakkelijk te gebruiken, daarom zijn de mogelijkheden om interessante kralenpatronen van dit materiaal te maken bijna onbegrensd. In ons aanbod zijn er glaskralen gemaakt door beroemde producenten zoals Swarovski, Miyuki, Toho en Preciosa, evenals enkele kralen gemaakt door minder bekende bedrijven. Wij bieden een breed assortiment kralen in vele kleuren, vormen en maten. In onze winkel vindt u glaskralen in de vorm van bubbels (Bubble AB), kralen die jades imiteren (Candy Jade-kralen, Crackle Jade-kralen), kralen geïnspireerd op Venetiaans glas (Lampwork) of kralen met interessante scheuren erin (Crackle Original ). Je vindt er ook Tsjechische glaskralen of japanse glaskralen.

Er zijn ook enkele kralen in fantastische vormen zoals harten, tranen en sterren. Glazen kralen zijn ideaal voor het maken van buitengewone sieraden voor elke gelegenheid. Ongeacht uw voorkeur voor kleine of grote vormen in sieraden, in onze winkel, zult u veel inspiratiebronnen vinden voor het maken van iets speciaals.

--- meer lezen ---
glazen kralen

Glazen kralen voor het maken van sieraden

Wij verkopen duizenden kralen uit de hele wereld. Je kunt Tsjechische kralen, Japanse kralen als toho-kralen of Miyuki-kralen kopen. We verkopen ook goedkope kralen zoals kristal, jade kralen of crackle kralen. Onze winkel is een van de grootste winkels in het Verenigd Koninkrijk. Wij verkopen kralen en kralen benodigdheden met retail en groothandelsprijs. Glazen kralen die u kunt kopen in kleine zakjes of in grote zakken.

Groothandel glaskralen

We bieden glazen kralen aan in winkelzakken of in groothandeltassen. Je kunt tot 30% korting krijgen. Wij verzenden van deur tot deur, geen aangepast huis en een probleem bij het kopen met ons bedrijf. In onze verkoop bieden we ook Tsjechische kralen zoals SuperDuo , Toho-kralen en sieraden voor sieraden maken.

Glazen kralen armbanden

Je kunt gemakkelijk armbanden maken van glaskralen, je hebt alleen een draad nodig, of een elastisch draad, je legt er kralen op en uiteindelijk knoop je eraan. U kunt uw kleur kiezen, bijvoorbeeld helderglazen kraal waarmee u kunt meedoen met sterling zilver of met Swarovski-kristallen .

Wij verkoop:

- glaskralen , Tsjechische kralen, halfedelstenen kralen en edelstenen, sieraden, Swarovski-kristallen, draadsnaren, kunststof kralen, houten kralen

Kralen in vele vormen en kleuren

Dankzij de glasparels kun je even terugkeren naar de middelbare schooltijden, als iedereen opvalt, en je zou het vooral kunnen doen met kleding en accessoires. Kleine glasparels helpen je om een ​​zeer indrukwekkend lang halssieraadje tevoorschijn te toveren, dat je zo op kunt zetten dat het vanaf de nek omlaag stroomt. De ketting kan worden gemaakt van kralen in verschillende kleuren. Dergelijke sieraden zullen perfect harmoniëren met boho of hippie stijl outfits, en het effect van onderscheid van de menigte is gegarandeerd. Kralen in de vorm van bladeren of harten is een heel goed idee voor een ongewone en kleurrijke armband. In de categorie van glaskralen zijn ook heel mooie en absoluut unieke millefiori kralen of fancy lampwork kralen. Sieraden gemaakt van kralen van dit type zijn uniek in zijn soort. Zeer populaire kralen zijn kleine kralen, die kunnen worden gekocht als originele Toho-kralen, of goedkopere Chinese kralen.

Glazen kralen - de magie van het maken van sieraden

Glazen kralen zijn leuk voor iedereen die zijn vrije tijd op een creatieve manier wil doorbrengen. Het is ook een goed idee om aandacht te besteden aan kinderen en samen te spelen. De effecten van werk komen snel en luister goed en verbeteren meteen de stemming. Sieraden maken is een echte magie die tot leven komt in de gloed van kleurrijke glasparels. Om een ​​heel eenvoudige armband te maken, slechts een paar geselecteerde kralen en een sieradenbasis, zoals een sieradenriem of een flexibel touw. Armband bestaande uit afwisselende kralen in de vorm van ballen en blokjes, is een interessante toevoeging aan vrijwel elke outfit. Met gepolijste ballen aan de andere kant kun je sieraden in een discostijl maken. De ketting en oorbellen van deze ballen komen overeen met de originele glanzende jurk en hoge hakken.

Glazen kralen groothandel

In ons aanbod vindt u glazen kralen in de detailhandel en groothandel. Wij bieden kleine pakketten, maar ook verkoop op kralen. Dankzij dat zijn de prijzen veel beter, en in ons aanbod vindt u een interessant kortingsysteem voor de omzet en de omvang van de bestelling.

Glazen kralen gefacetteerd

Als u op zoek bent naar facetkralen, bent u hier aan het juiste adres, wij verkopen alle soorten van gepolijst kralen, in de vorm van kristallen, of gesneden 36 muren of 96 muren.

Transparante glaskralen

In onze juwelierszaak kun je vele soorten en kleuren kralen kopen . Een van de meest populaire is de transparante kleur, het enige wat je hoeft te doen is het juiste filter aan de linkerkant instellen om je favoriete producten in een geschikte kleur, bijvoorbeeld transparant, te vinden.

U kunt de Toho kralen uit onze winkel gebruiken met. Swarovski kristallen, edelsteen kralen , Toho kralen zien ons aanbod.