Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Edelsteen kralen

Halfedelstenen en edelsteen kralen behoren tot de groep van de meest populaire kralen in ons aanbod. Armbanden gemaakt van deze stenen zijn gemakkelijk te maken, zelfs voor beginners. Wij verkopen semi-kostbare edelstenen .

Wat zijn halfedelstenen (het woord 'edelstenen' verwijst ook naar zeldzame stenen zoals diamanten of parels)? Dit zijn natuurstenen van mindere duurzaamheid en hardheid dan edelstenen, maar nog steeds geweldig vanwege hun kleuren en vormen. Agaten, amethisten, jades, jaspis, bergkristallen, turkooizen en vele andere sierraden zijn beschikbaar in ons aanbod om u te helpen sieraden te maken die iedereen kunnen plezieren. Wij verkopen edelstenen kralen in vele kleuren, vormen en maten, in kleine en grote pakketten. In onze kralenwinkel vindt u natuurlijke en door de mens gemaakte halfedelstenen edelsteenkralen, geometrische vormen van ballen en vierkanten en ook stenen in fraaie vormen van bloemen en harten. Onze halfedelstenen zijn ideaal voor uw werk, of u nu kiest voor delicate accessoires of grote vormen in sieraden.

--- meer lezen ---
Edelsteen kralen

Edelsteen kralen voor het maken van sieraden

Edelsteen kralen, halfedelstenen. Bekijk nu onze kralenwinkel. Er zijn veel soorten semi-kostbare edelsteen kralen , wij verkopen ze allemaal natuurlijk en door de mens gemaakt. Sommigen van hen komen uit Brazilië, Peru, China, sommige stenen zijn geverfd. Je kunt ze kopen op pc's in de winkel, of op snaren in groothandelsprijzen in een bulkzak. Halfedelstenen kralen zijn geweldig om sieraden te maken waar je meestal mee samenkomt met sieraden, zoals zilveren bevindingen die een elegant en exclusief effect creëren. Nu zijn zeer populaire armbanden gemaakt van agaat, jade, onyx halfedelsteen. Halfedelstenen voor het maken van sieraden in onze kralenwinkel zijn van hoge kwaliteit en de meeste van hen zijn natuurlijke edelstenen. Wij bieden duizenden halfedelstenen edelsteenkralen. Wij verkopen natuurlijke stenen, synthetische stenen. Wij verkopen de meest populaire steen voor het maken van sieraden.

Halve kostbare kralen groothandel Verenigd Koninkrijk

In onze kralenwinkel in het Verenigd Koninkrijk kunt u groothandel of in zakken voor de detailhandel kopen. Groothandelsprijzen zijn goedkoper, ook kunt u korting krijgen op de omzet of de grootte van de bestelling.

Halfedelstenen, juwelen creëren met passie!

Sierstenen voor het maken van sieraden zijn een goede keuze gebruikt voor handwerk. We combineren ze met halffabricaten om sieraden te maken. Nu kunt u halskettingen, armbanden, oorbellen gemaakt van natuursteen en decoratieve stenen maken. Sieradenstenen hebben verschillende vormen, ze kunnen rond, mat, gepolijst of gekleurd zijn.

Natuursteen unieke schoonheid om sieraden te maken.

Natuurlijke en gereconstrueerde stenen zijn populair en uniek. De meest populaire onder hen zijn turkoois, agaat, jade, onyx, tijgeroog. Natuurstenen voor het maken van sieraden worden geïmporteerd uit de hele wereld en elk van hen heeft een ander verhaal. Stenen met iets lagere hardheid en duurzaamheid worden halfedelstenen of decoratieve stenen genoemd. Deze omvatten jaspis, agaat, malachiet en lapis lazuli, onyx, turkoois, granaatappel, amazoniet, nefriet, jade. Koop onze kralen in retail- en groothandelspakketten.

Wat is het verschil tussen een kostbare en een halfedelstenen?

Een edelsteen en een halfedelsteen zijn beide classificaties van edelstenen. Edelstenen zijn zoals diamant, citirine, grante, rubbies. De meest populaire halfedelstenen in ons aanbod zijn agaat, onyx, carneool, amazoniet, fluoriet, granaat, jade, malachiet, turkoois. Niet-minerale waaronder koraal, lava en marmer. Halfedelstenen kralen zijn meestal minder hard en zacht.

Sieradenstenen zijn van biologische oorsprong, maar soms zijn er stenen die door de mens zijn gereconstitueerd of kunstmatig zijn geverfd. Bij elke steen is er een gedetailleerde beschrijving van of een bepaalde steen natuurlijk of kunstmatig is.

Maxbeads.nl de grootste groothandel in natuurlijke en halfedelstenen voor het maken van sieraden.

Edelsteen kralen - het plezier van het maken van sieraden

Dankzij het brede scala aan decoratieve stenen in onze winkel, kunt u eenvoudig sieraden met een eigen karakter maken, terwijl de grenzen alleen door uw verbeelding worden bepaald. Het assortiment bevat decoratieve stenen in een breed scala aan kleuren en vormen. Natuurstenen vermengen zich perfect met halffabrikaten voor het maken van zilveren sieraden.

Edelsteen kralen - perfect voor handgemaakte sieraden

Halfedelstenen uit onze winkel is een aanbod voor mensen die graag unieke handgemaakte items maken. Dankzij de stenen en accessoires die nodig zijn om sieraden te maken, kun je versieringen maken zoals oorbellen, kettingen, armbanden of mooie diy hangers. Decoratieve stenen zijn een aanbod voor amateurs, enthousiaste hobbyisten en professionals, professionele juweliers, op het gebied van sieraden ontwerpen.

Sieraden met halfedelstenen en edelstenen - een manier om tijd te sparen

Passie is een zeer belangrijk element van het leven, afgezien van professioneel werk en familie. Het aanbod van decoratieve stenen, accessoires voor het maken van sieraden en sieraden gereedschappen is de mogelijkheid om met de hand gemaakt sieraden ontwerp zowel thuis als in een gespecialiseerde werkplaats. Stenen zijn een zeer dankbaar materiaal dat gemakkelijk in verschillende combinaties kan worden gecombineerd. Dankzij het enorme assortiment, is het gemakkelijk om prachtige sets te maken, bijvoorbeeld samenhangend in termen van het soort stenen en hun kleur, harmonieus met een specifieke jurk of blouse, en met de stemming van de persoon die dergelijke sieraden aanbrengt.

Natuurstenen - voor het maken van DIY-armbanden

Onder onze juwelen vindt u de populairste en populairste stenen. Zoals turkoois, amethist of bergkristal. Onze klanten zoeken ook graag naar agaat, jaspis, jade. Sieradenstenen worden perfect gecombineerd met Sieraad onderdelen van goede kwaliteit. In