Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Sieraden draad-elastische draad, staaldraad, cooper draad, alluminum draad

Draden en staaldraad, elastische draad - basis van sieraden. Sieraden zijn niet alleen mooie kralen , hangers of kleurrijk glas. Het zijn ook sieradenkabels en sieradenkoppelingen, die een onmisbare basis vormen en waarmee u elk type armband, halsketting of oorbellen kunt maken. Voordat u begint met het ontwerp, is het de moeite waard om uzelf uit te rusten met een set kabels en draden. Het zijn duurzame elementen, goed beschermende kralen, en daarnaast zorgt een grote selectie kleuren ervoor dat werken met deze elementen een plezier is, en de mogelijkheid om nieuwe en unieke sieradenmodellen te maken, zal elke persoon grote vreugde schenken. Draden en kabels kunnen heel gemakkelijk gemodelleerd worden, maar ze werken ook goed als starre verbindingen. Dat is waarom ze kunnen dienen als basis voor lange oorbellen of ronde halskettingen. De kabels en draden zijn opgerold met duurzame en comfortabele plastic spoelen. Dankzij dit is het gemakkelijk om de orde onder hen te houden - ze zullen niet verward of zelf ontwikkeld zijn, en in een kist met bases en geprefabriceerde elementen zal alles altijd duidelijk zijn.

--- meer lezen ---
draden en koordjes

Sieradendraden en elastische draad, staaldraad, spoelen - een schat aan toepassingen

Stalen sieraadschakels zijn een geweldig materiaal waaruit je prachtige oorbellen kunt maken. Hoe wordt deze sieraden gemaakt? Slechts een paar stukjes van het snoer (van verschillende lengte) verbinden met elkaar en rijgen vervolgens geselecteerde kralen. Het kunnen parels zijn of extreem opvallende millefiori-kralen. De kralen moeten onderaan worden vastgezet voordat ze vallen. Op deze manier, de opkomst van mooie, in het oog springende sieraden. Koperdraden voor sieraden maken het mogelijk om halskettingen in de vorm van hoepels te maken, dat wil zeggen, die dun zijn, maar stijf en de hangers of kralen die erop zijn geplaatst heel goed weergeven. Meet gewoon de juiste lengte van de draad en laat je fantasie de vrije loop. Op een dergelijke halsketting zien beide individuele hangers (bijvoorbeeld edelstenen, metalen kralen, enz.) Er geweldig uit, evenals kralen in de vorm die doet denken aan een mooie druiventros. Zilveren en gouden draden zijn hier vooral geschikt voor, omdat deze kleuren het best kunnen worden gecombineerd met andere elementen, zoals kralen.

Elastische armbanden en kleurrijke hangers voor telefoons

De telefoonhanger is nog steeds een trendy accessoire en kan ook als sleutelhanger worden gebruikt. Alles wat je nodig hebt is een sieradendraad, een touwtje in elke kleur en wat kralen. Als gevolg hiervan zal er een prachtig klein object ontstaan ​​dat altijd een glimlach zal brengen als je ernaar kijkt. Draden zijn ook geschikt voor het maken van armbanden vol kleine steentjes of zwaardere kralen. Een flexibel touw is een basis van waaruit u een prachtige armband kunt maken. Dankzij het elastische koord kan de armband eenvoudig worden aangepast aan de omtrek van de pols. Bovendien kunt u met deze link het item gemakkelijk wijzigen.