Shop is closed. Thank you for years of cooperation.

Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Kralen en Sieraad onderdelen het maken van sieraden.

Door de website van maxbeads.nl te betreden, opent u een geheel nieuwe deur, naar een compleet andere wereld van kralen. Een land vol met verschillende sieraden en kralen voor het maken van sieraden, waaronder de beroemde Toho kralen, edelsteen kralen of andere sieraden die nodig zijn voor elke vakman. Het is ook een wereld vol magie dankzij de regenboog glinsterende Miyuki kralen en andere glazen kralen.

Halfedelstenen en edelstenen zijn perfect voor het maken van sieraden

Je kunt al door de ogen van je verbeelding zien hoe je vriend de glinsterende halfedelstenen of natuurlijke kralen niet kan zien. Je weet hoeveel ze leuk vindt om zo'n mooi en glimmend geschenk te krijgen. Elke armband gemaakt van zwarte onyx of jade stenen of agaat is een onbeschrijfelijke schoonheid die voor altijd bij je dierbaren kan zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, worden je natuurlijke stenen talismannen van geluk, waardoor je nog meer energie en passie krijgt in je leven. Van halfedelstenen kun je armband, oorringen of ketting maken. Het is geweldig om natuursteen te gebruiken bij het maken van sieraden.

Toho kralen, Tsjechische kralen en duizenden glaskralen.

Toho kralen zijn ideale kralen voor het maken van uw prachtige projecten met behulp van de kralen- of soutache-techniek. Dit zijn Japanse kralen die in orde zullen zijn en je kunt eenvoudig een mooie ketting of een set oorbellen maken. Je verandert tussen duizenden kleuren of formaten zoals Toho 11/0, 8/0 of 15/0. Deze doe-het-zelfaccessoires kunnen idealiter worden gecombineerd met andere glaskralen, waaronder de beroemde Tsjechische kralen. De combinatie van Toho-kralen en Tsjechische kralen zoals SuperDuo of Preciosa-kralen stelt u in staat om uiterst interessante handgemaakte sieraden te maken. Je kunt ook een armbandpunt kiezen, deze kan magnetisch zijn en je werk wordt helderder.

De beste prijzen - Sieraad onderdelen en kralen in bulk groothandel.

U kunt de winkel of kralen in groothandelstassen kiezen, u kunt een hoop geld besparen op kralen die grotere zakken kiezen. Ook kunt u een grote korting en gratis verzending krijgen als uw bestelling groot genoeg is.